از آخر به اول !

پست 144 تا مونده به آخر، چی فکر میکردیم، چی شد؟

پنجشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۷، ۰۲:۴۴ ب.ظ

"بسم الله الرحمن الرحیم، بنده حمیدرضا موثقی هستم،اتحادیه تولید کنندگان، بازُرگانان و صنایع بسته بندی چای کشور. اون چایی که آقای دکتر بهرامی نوش جان میکنن و سایرین، زحمتش رو کول منه. آقای دکتر شریعت!! من مثل آقایون بلد نیستم قشنگ حرف بزنم، عوامم..

مطلب 1 : این کلیپ رو احتمالا دیده باشن همه. جالب بود... به جالبی ویدئوهای منتشره و اپوزوسیون نمایی آقا احمدی نژاد در روزهای اخیر... این همان احمدی نژادیه که سنگش رو به سینه میزدن خیلیا، و الان نمیدونم چی شده که فقط اظهار بی اطلاعی میکنن. 

مطلب 2 : کسی رو داریم یا سراغ دارید تو این محیط مجازی که علوم تغذیه خونده باشه و راجع به چایی دو کلوم اطلاعات موثق بهم بده؟ 

مطلب 3 :  دقیقا 180 روز، صد و هشتاد روزه که سیگار علیه لعنه رو کنار گذاشتم (میخوای حساب کنی از اول اردیبهشت 97 ) و دو روزه که چایی رو... من آدم کم خوابی هستم و معمولا خودم رو با چایی بیدار نگه میدارم. دو روزه یکی یه چیزی بهم گفته ، مزه ی خون ته حلقمه مدام. گفت که این چایی ها رو با خون شتر اسپری میکنن روشون و رنگ میدن بهشون.. چای طبیعی تا 20 دقیقه توی آب جوش نمونه، رنگ نمیده ... الان دو روزه که چایی نخوردم و سرم داره از شدت درد بوم بوم میکنه! این رگهای کنار گیج گاه رو دست زدید وقتی متورم میشن ؟

مطلب 4 : رفتم عطاری دوستم که خیلی هوامو داره. دو نمونه از با کیفیت ترین و بهترین چای های ایرانی رو خریدم، چای گلستان هندوستانی که میگن خارجیه رو هم تو خونه داشتیم.آزمایشی ترتیب دادم. 6تا لیوان آوردم، سه تا رو پر از آب جوش کردم و سه تارو پر از آب یخ. چای خشک رو ریختم تو آب جوش و آب یخ ( آب صفر درجه با قالب های یخ شناور در آن) و این بود نتیجه : 

هر سه مدل چای در کمتر از 10 دقیقه در آب یخ رنگ خود رو release کردن. قبل از همه چای ایرانی دانه ریز، بعدش گلستان، بعدش چای ایرانی دانه درشته. اما امیدوار بودم لااقل یکیشون رنگ نده ..

وقتی آب جوش رو ریختیم روی سر چای ها، در کمتر از 10 ثانیه هر سه لیوان خوشرنگ شد! به به ! عجب اسانسی... عجب خون شتری!..

آقای دکتر شریعت! من بازُرگانم ...  

واقعا چی فکر میکردیم و چی شد ؟ حرفهای جالبی میزنه آقای موثقی... اما خود من، همین خود من، اول یه سوزن به خودم بزنم، بعد یه جوال دوز به دیگران... این در مورد شمای دوست عزیز هم صدق میکنه.بگیر به خودت این حرف رو...بگیر! 

پیوست ها : 




موافقين ۱ مخالفين ۰ ۹۷/۰۷/۲۶
زمستان ..

نظرات  (۱۱)

۲۶ مهر ۹۷ ، ۱۵:۰۶ پیـــچـ ـک
سلام
این طوری چایی رو تست نمیکنن. هر سه چایی رو بعد از دم کشیدن بذارید توی هوای آزاد بمونه. چای خارجی تا شب کدر میشه. اما چایی ایرانی که رنگش طبیعی باشه رنگش به سمت قهوه ای شاید بره اما کدر نمیشه.
در ضمن مسئله چای ایرانی و خارجی فقط این نیست. چای ایرانی سیاه طبعش گرمه اما چای خارجی سرد و خشکه. سودا زاست.

پاسخ:
سلام و ممنون از دوتا نظرای خوب و مفیدتون ... 

متوجه فرمایشتون هستم... وقتی هرسه تا تو تست اولیه مردود شدن، دیگه دم کنم و 24 ساعتم بمونم کار درست نمیشه. 

وقتی آب جوش ریختم روشون عینهو تی بگ رنگ دادن ... این درد منه، حتی بیشتر از اینکه تو آب یخ رنگشون آزاد شد. 


۲۶ مهر ۹۷ ، ۱۵:۰۷ پیـــچـ ـک
الان چای گلستان شما حتی توی عکس کدر بودنش معلومه. شایدم عکس بد گرفته شده اما من دقیقا این روش رو امتحان کردم. 
پاسخ:
د.....ق......ی......ق......ن درسته ..
چای گلستان اولش آلبالویی و خوشرنگ بود، یکساعت بعد که گرفتم کدر کدر شده. 

۲۶ مهر ۹۷ ، ۱۵:۲۲ پیـــچـ ـک
خب به خاطر این که رنگش مصنوعی بوده. رنگ طبیعی در اول جلوه خاصی نداره نداره ولی با مرور زمان تغییر نمیکنه اما رنگ مصنوعی برعکسه.

من نمیدونم رنگی که توی چایی های خارجی استفاده میکنن چیه ولی روی بدن من چایی ایرانی فقط خوب جواب میده. الان باردارم. بدنم به غذاها و بو ها حساسه. اگر چایی خارجی بخورم(چه بدونم خارجیه چه ندونم) سوزش سر دل میگیرم اما اگر چایی ایرانی بخورم مشکل خاصی پیدا نمیکنم.

یه عطار حرفه ای که کلا سه نسل کارشون این بوده بهم گفت چای ایرانی طبعش گرمه برای همین به هاضمه کمک میکنه و کسالت رو رفع میکنه. چای سبز طبعش سرده. چایی سفید(گل گیاه چای) طبعش گرم و مرطوبه. 
میدونید چایی خارجی در کل بد نیست اگر افزودنی نداشته باشه، برای خود مردمشون خوبه. کشواری خاور دور همون چایی که ما میگیم خارجی رو استفاده میکنن دیگه. منتها به شکل چایی سبز.  اما ما توی اقلیم ایران رشد میکنیم باید از غذاها و گیاهایی استفاده کنیم که توی این اقلیم رشد میکنن. این با بدنمون سازگاره. فقط چایی هم نیست. مثلا ترنجبین. وقتی هندی باشه خیلی جواب نمیده. فقط ترنجبین ایرانی موثره و جواب میده کامل. 
دارو های گیاهی ای هست که از کشورای دیگه هم وارد کنن ولی حساب دارو از غذایی که روز مره مصرف میکنیم میکنیم سواست. برای غذای روزمره تاجای ممکن باید از مواد بومی استفاده کنیم. 




پاسخ:
با رنگ مصنوعی کنار میام ولی با camels blood نمیتونم کنار بیام... :( 


من تقریبا به خوردن چایی معتاد شدم...هر روز روزی چند لیوان...خارجی ایرانیش رو زیاد نمیفهمم، چون عموما مزه ی چایی رو نمیفهمم، اونقدر هل و چوب و دارچین میریزم...تا همین چند روز پیش خبر نداشتم که چایی ایرانی و خارجی داره. 

اطلاعاتی که ازتون گرفتم خوب بود....به نظرتون چایی رو دو سه بار سریع سریع با آب جوش آبکشی کنم فرقی داره در کم شدن رنگش؟ دارم به هر علف نازکی چنگ میزنم که یه راهی باز بشه این چایی رو حذف نکنم !

من اهل دمنوش و اینها نیستم...با چای سبز هم زیاد ارتباط برقرار نمیکنم ...
۲۶ مهر ۹۷ ، ۱۶:۰۴ پیـــچـ ـک
قهوه استفاده کنید. از چایی بهتر جواب میده برای رفع کسالت. 
ماها طبعمون گرمه و غذاهای سرد بدنمون بهم میریزه البته باید از مصلحات استفاده کرد وگرنه به مشکل بر میخوریم. برای همین احتمالا چایی سبز بهتون نمیسازه. اکثرا ایرانیا با چایی سبز راحت نیستن.

ببینید کلا یه توصیه بهتون دارم. اندازه خواب بدنتون رو بشناسید و باهاش نجنگید چون در درازمدت صدمه های جبران ناپذیر به بدنتون میرسه. اندام های رییسه مثل قلب و کبد و شش و روده ها توی خواب پاکسازی میشن. خواب شبانه از اول شب تا مثلا چهار صبح پنج صبح...بستگی به نیاز بدنتون داره. 
کسایی که طبعشون مرطوبه نیاز بیشتری به خواب دارن. 
چایی رو حذف نکنید حدود نیم ساعت تا یک ساعت بعد از غذا چایی براتون خوب هم هست. ولی نباید داغغغ باشه نباید هم مونده باشه. نباید هم سریع بعد از غذا باشه. باید فاصله نیم تا یک ساعت رعایت بشه.
همون چایی ایرانی رو اول که میخواید دم کنید یه بار با آب سرد بشورید. توی قوری یه بار اب سرد(همون آب شیر) بریزید روش و بچرخونید بعد دور بریزید. یه بار هم با آب جوش بشورید. بعد دم کنید. هل و دارچین و گل محمدی و هرچی دوست داشتید بهش اضافه کنید و بعد دم کنید. سر پونزده دقیقه دم میکشه و راحت نوش جان کنید.  اصلا هم عذاب وجدان نداشته باشید. ولی نباید بیشتر از دو تا سه لیوان در روز استفاده کنید. اعتدال مزاجتون بهم میخوره. توی هیچ غذایی نباید افراط کرد. نمیشه به روز چایی از نیاز بدنتون به خواب بزنید و بعد هم انتظار داشته باشید بدنتون سالم باشه یا کار کرد عادی خودش رو حفظ کنه.

در مورد خواب بعد از ظهر هم اگر دچارش هستید به خاطر سنگینی ناهارتون هست. سعی کنید ناهارتون از غذاهای حاضری باشه. مثل نون و پنیر و سبزی یا نون و پنیر و گردو. یا حتی میوه. اگر ناهار سنگین باشه چون هاضمه برای هضم غذا نیاز به انرژی داره خون به سمت معده و دستگاه هاضمه میره و مغر دیگه کارایی لازم رو نداره. برای همین خواب آلود میشید. اگرم بیدار بمونید(حتی به زور چایی و قهوه) غذا خوب هضم نمیشه و اذیت میشید بعدها. 
شاید این ناهار سبک دو سه روز اول براتون سخت باشه ولی به مرور متوجه بهتر شدن کار کرد بدنتون میشید. شام رو هم زود و هرچه قدر دوست داشتید بخورید اصلا از شام کم نذارید. ولی باید دو تا سه ساعت قبل از خواب باشه تا هضم اول و دوم انجام بشه. وگرنه کیفیت خوابتون در شب پایین میاد و روز کسل میشید و همون سیکل معیوب.

از ساعت هفت شب به بعد هم سعی کنید سراغ چایی و قهوه نرید. فقط آب یا شیر ولرم. چون نباید کیفیت خواب پایین بیاد.

اینا چیزایی بود که کلی بود و من بلدبودم. اگر توضیح بیشتر لازمه بگید تا توضیح بدم. 
پاسخ:
قهوه خور نیستم ..اما شدم، اسپرسو داشتم که تموم شد ... منتها امروز رفتم گشتم به جز علی کافه چیزی گیرم نیومد...!

ماها طبعمون گرمه ...یعنی کل ایرانی ها؟ ولی شنیدم که داداش با داداش ممکنه طبعشون فرق داشته باشه ها ... 
نمیدونم...هیچوقت از این مسائل سردرنیاوردم ...علی رغم اینکه همه میگن تاثیرگذاره من همیشه خربزه رو زدم تو عسل و خوردم و تن ماهی رو توی ماست تیلیت کردم و گرنه بهم نمیچسبیده ! 

مرسسیییییییی .... تعجب کردم از اینهمه اطلاعات و این بیان منسجم و یکپارچه ... 

من شمارو نمیشناسم ، اما حتم دارم یا درس خوندین در این زمینه، یا خیلی خیلی مطالعه داشتین... 

این کامنت خیلی ارزشمنده ...

اندازه 350 هزار تومن اطلاعات رایگان بهم دادید... ممنونم :))

راجع به خواب هم خیلی به رفتار خودم غره ام،اما باید بازنگری کنم درش... 

توضیحاتتون خوب و کامل بود ... یادهم گرفتم که چایی رو چطوری بشورم! 


اصولا کسی که ادعایی میکنه باید ثابتش کنه...
ایشون بر چه اساسی میگن خون شتره؟! :/
پاسخ:
درسته :))

ولی همین شما اگر توی وبلاگتون بنویسید که یک تاجر چایی میشناسید از فامیلاتون که اومده خونه تون و همچین حرفی زده ، من باور میکنم ! 


۲۶ مهر ۹۷ ، ۲۱:۴۲ پیـــچـ ـک
کل ایرانی ها نه. ولی توضیحش مفصله. منظورم از ماها شما و امثالهم بود.
ق،هوه هم زیاد نخورید. یک تا شیش فنجون در روز . زیادتر بشه بیقرار و عصبی میشید. سر شب هم قهوه خوب نیست. اول صبح خوبه.بعد از صبحانه.
خواهش میکنم وظیفه م بود. شما پرسیدید من دیدم اینا رو میدونم خدمتتون عرض کردم.
موفق باشید و سلامت.
پاسخ:
ممنون ...خیلی خیلی زحمت کشیدید ... ممنونم ازتون 
ولی یک فنجان با شیش فنجان خیلی تفاوتشه ها :)) 
من از دوتا که بیشتر بخورم، بدنم آلارم میده ...آژیر خطر! 

زنده باشید ... :)
۲۸ مهر ۹۷ ، ۰۹:۳۸ تسنیم ‌‌
من که از حرفاش سردرنیاوردم. نه می‌دونم اونا به این بنده خدا چی گفتن، نه می‌دونم این بنده‌خدا واقعا چیکار کرده و واقعا با چه نیتی کرده.
منظور شما از درج این کلیپ رو هم نفهمیدم، میشه توضیح بدید؟

رنگ مصنوعی مگه اختراع نشده که خون شتر بریزن؟ :|

عجیبه، چرا میگن صبحانه رو خودت بخور، نهارو با دوستت، شامو با دشمنت؟ بعد خانم پیچک می‌فرمایند شام هرچقدر خواستی بخور، اصلا کم نذار؟ البته که ما وعده‌ی اصلیمون شامه و اگه دشمنم بیاد بخواد بگیردش، با شمشیر مری‌شو نصف می‌کنم که نتونه بخوره! ولی تناقض اطلاعات ورودی آدمو گیج می‌کنه.
پاسخ:
اول سلام. دوم با بخش آخر کامنتتون خندیدم حسابی، انتظارشو نداشتم ! سوم چه بر سر وبلاگتون اومده ؟ شما را چه شده ای وی؟!


*والا وقتی یک تاجر چای اینو میگه و خودشم ابدا چای خارجی نمیخوره و مستقیم میره از شمال میخره چاییشو، دیگه ذهنمون سمت این سوالا نمیره...شاید خون شتر به لحاظ کیفیت و رنگ دهی بهتر، به لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشه. 
*روایات مختلفی هست. ظاهرا روایات مشهور گمراه کننده هم کم نیست. من خودم به سبک خوردن شام ( تا خرخره نخوردن) اعتقاد دارم. ابدا با شکم خالی هم نمیخوابم، چون صحیح نیست که معده تا صبح خالی باشه. 
*آقای موثقی درد دل میکنه ...اول بهش گفتن صادرات دوای درد مملکته، بعد جلوی صادرات رو گرفتن ...واضحه که... ایشون رو خب اولش معرفی کردم ...این چایی که ما میخوریم زحمتش رو کول ایشونه ... خون شتر و اینها !

۲۸ مهر ۹۷ ، ۱۵:۴۴ تسنیم ‌‌
سلام
سوم هیچی، از حالت خوانندگی برگشتم به حالت نویسندگی.
اینجوری که الان عمل کردم دیگه تا مدتی ستاره متاره روشن نمیشه.
حیف بیشتر از ده تاش پولی بود، و الا کاری می‌کردم تا مدت‌ها ستاره‌م خاموش بمونه.
پاسخ:
خوبه ... قریحه ی طنزتون که بیشتر از قبل شده ماشالا!
برای اینکه ظاهر وبلاگ از این وضعیت دربیاد 
 منوی انتشار > قسمت فهرست مطالب > ستون -وضعیت-  
اون ده تا پست رو با زدن فلش کوچیک سمت راستشون از حالت "منتشر شده" به "پیش نویس " دربیارید ... 
بعد بنا به صلاحدید ، هر وقت خواستید پرشون کنید و از همین مسیر با زدن فلش سمت چپ ، منتشر کنید .
IF YOU WANT البته :)


۲۸ مهر ۹۷ ، ۱۸:۵۸ تسنیم ‌‌
🤔 طنزش کجا بود؟
پاسخ:
در نگاه من بود شاید با اون جعبه ابزار! 

سلام
چای ایرانی و بدون رنگ خواستی شاید من بتونم برات تهیه کنم
من شمالی هستم... یکی از اقوام ما طلبه هستن و خودشون باغ چای دارن... کارخونه ای که براشون چای رو سیاه یا سبز میکنه و بهشون میده هم یه قراردادی داره که اصلا براش نمیصرفه بخواد به غیر از حرارت دادن کار دیگه ای با چای بکنه
قراردادها به این شکله که یه درصدی از برگ چای که از کشاورز میگیره مال خودشه... مابقی رو حرارت میده با درخواست خود کشاورز سیاه یا سبزش میکنه و تحویلش میده...
من مطمئنم چای این فامیل ما کاملا طبیعی هست... قبل از ریختن توی قوری آب میکشیم تا غبارش گرفته بشه... بعدش هم حداقل نیم ساعت باید توی آب جوش باشه تا رنگ بگیره... تازه باز هم رنگ اون چای های خارجی رو نمیگیره
ولی انصافا اونقدر سبکه که عجیبه...
من تا قبل از این چای اصلا طبعم به چای خوردن نمیکشید... جالبه بدونی من هم چند سالی سیگار میکشیدم در دوران دانشجویی ام( فقط توی اون دوران هر چای آشغالی رو میخوردم)...اما از یه زمانی بعد اینکه که سیگار رو گذاشتم کنار انگار داشتم سم میخوردم... برای همین اهل چای نبودم... خیلی کم میخوردم... اما با این چای خیلی طبعم موافقه...
حتی به بچه ام هم چای نمیدادم و اتفاقا به همین خاطر بچه هیچ وقت کمبود آهن نداشت... اما وقتی این چای رو خریدم بچه هم چای خور شد...

خلاصه که میشه چای خوب گیر آورد...
پاسخ:
سلام حاج رضا :) 
عرض ادب  و ارادت 

ممنونم... نمیدونم اون شاید چقدر میشه روش حساب کرد ؟! میخوام ... 

این چیزهایی هم که گفتی خیلی جالب بود،
 واقعا بی خردی محضه آدم به ورودیهای بدنش اهمیت نده، حالا این ورودی ها چه غذا باشه، چه اخبار ورودی و چه دیدنی ها و غیره...  خودمو میگم که حتی نمیدونستم فرق چای سبز و سیاه چیه، حتی خبر نداشتم چطور فراوری میشه 

با این تعاریفی که کردی کاملا طالبم... 

انصافا اگه خوب باشه کلی سفارش میدم! شایدم واسطه ی خوبی شدم و یه روز جای حمیدرضا موثقی رو گرفتم ... :)

باشه حیدر جان
برم سفر اربعین و برگردم (امشب عازمم)
باهاش یه تماسی میگیرم ببینم چای هاش هنوز مونده یا همش رو فروخته...
اگه چیزی مونده باشه فکر کنم بتونه برات پست کنه...
منتها میخوای یه مقدار اول از چای خودم برات بفرستم و امتحان کنی... اگر خوب بود پیگیر بشم...
پاسخ:
آقا  چای درست میشه ... ملمتس دعائیم ...دمت اندازه ده تا المنت گرم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
invisible hit counter